Houten trappen

Tijd voor een nieuwe houten trap?

Wanneer u zoekt naar een nieuwe trap, dan kunt u bij ons altijd terecht voor verschillende houten trappen. Wij bieden een ruim assortiment met artikelen en kunnen bovendien ook houten modellen op maat bij u afleveren en plaatsen. Comfort Trappen beschikt over een eigen bezorgservice en montagedienst, waarmee wij snel en vakkundig bij u een nieuwe trap kunnen zetten. Uiteraard kunt u bij ons ook rekenen op een breed scala aan bijproducten, zodat het totaalplaatje compleet bij u kan worden neergezet. Hierbij moet u denken aan verschillende bevestigingsmaterialen, maar ook leuningen, antislipmaterialen en andere accessoires kunnen worden geleverd bij onze houten trappen.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Een houten trap in iedere stijl

Houten trappen kunnen in verschillende stijlen worden ontworpen en afgeleverd. Afhankelijk van de keuzes die u maakt zullen wij een trap ontwikkelen zoals u deze wilt helpen. De verschillende modellen trappen die wij voor u kunnen produceren variëren van klassiek tot modern of juist heel erg stijlvol. Als uw wensen helemaal duidelijk zijn, dan kan de productie beginnen.

Moet uw trap op maat gemaakt worden?

Als u uit de verschillende houten modellen trappen die wij kunnen leveren een keuze hebt weten te maken, dan kan het natuurlijk voorkomen dat er geen standaard maten gebruikt kunnen worden. Niet ieder huis is hetzelfde en het bouwjaar van een huis kan daar soms ook wel eens zijn invloed bij uitoefenen. Daarom kunnen wij snel en bovendien vakkundig bij u alles komen inmeten, zodat wij alles exact passend bij u kunnen afleveren.

Houten trappen kopen

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Comfort Trappen en het milieu

Uiteraard zijn wij als bedrijf ook bij de ontwikkeling van houten trappen bezig met het milieu. Duurzaam werken is tegenwoordig heel belangrijk, maar wij kijken verder. Alle materialen die wij namelijk bij onze modellen trappen verwerken zij namelijk allemaal voorzien van een FSC® certificaat. Hiermee bent u er zeker van dat er duurzame materialen gebruikt worden en dat alles milieuvriendelijk is afgehandeld in de beginselen.

Meer weten over onze houten trappen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en trappen die wij u kunnen bieden, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Telefonisch en per e-mail zijn wij voor u bereikbaar om u een antwoord te geven op alle vragen die u heeft. Wat betreft de mogelijkheden die wij u kunnen bieden houden wij alle opties inclusief maatwerk van materialen voor u open. Voor het bestellen van houten trappen of een advies kunt u dan ook altijd rekenen op een snel, maar vooral deskundig antwoord.